Chef de Partie
OCCIDENTAL TAKSIM HOTEL
- İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
- En az lise, tercihen üniversitelerin Turizm ve Otel İşletmeciliği, Gastronomi vb. bölümlerinden lisans düzeyinde mezun,
- Alanında en az 5 yıl görev almış,
- Uluslararası mutfaklar, üretimi, servisi ve A'la Carte bilgisine hakim,
- Ürünlerin hazırlığında reçetelere uyum sağlayabilecek,
- Ustalık belgesi, hijyen ve sanitasyon, mesleki eğitim sertifikalarına sahip,
- Sorumlu olduğu görev alanının, üretim aşamasından sunum aşamasına kadar tüm işleyişine ve iş disiplinine hakim,
- Takım çalışmasında etkin, pozitif yaklaşıma sahip, ekip koordinasyonunu en etkin şekilde sağlayabilecek,
- Verimlilik esaslı uygulamalarda öncü ve proaktif yaklaşım sergileyebilen,
- Planlama, uygulama, organizasyon ve iletişim becerileri gelişmiş,
- Dinamik ve en üst seviyede misafir ve çalışan memnuniyeti odaklı,
Yenibiriş