Chef de Partie Soğuk
ZENON TURIZM VE OTELCILIK A.S.
- İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
M.E.B.onaylı Hijyen Eğitimi Sertifikasına sahip sahip,
Reçete, menü ve maliyet kontrolü konularına hakim,
Chef De Partie Soğuk pozisyonunda minimum 2 yıl çalışmış,
Türk ve Dünya mutfağına hakim,
İnsan ilişkileri kuvvetli, ekip çalışmasına yatkın,
İşini severek yapan, güleryüzlü,
Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,
Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe ve titizliğe özen gösteren,
Ekip yönetiminde deneyimli, iletişim becerileri kuvvetli,
Askerlik hizmetini tamamlamış (erkek adaylar için
Yeniliğe ve gelişime açık
Yenibiriş