Personel Aşçısı
- İstanbul Avrupa Yakası
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Mutfak şefi tarafından verilen günlük yemek listesi doğrultusunda hazırlıkları yapmak
- Gıda malzemelerini hijyenik ve düzenli şekilde hazırlamak ve saklamak
- Yemeklerin tariflere uygun ve estetik sunumla hazırlanmasını sağlamak
- Mutfak araç-gereçlerinin doğru şekilde kullanılması ve temizliğinin sağlanması
- Stok takibi ve malzeme eksiklerinin zamanında bildirilmesi
- Otel standartlarına uygun şekilde iş güvenliği ve hijyen kurallarını uygulamak
- Yeni yemek reçeteleri ve menü geliştirme çalışmalarına katkı sağlamak
- Otel veya restoran mutfağında en az 2 yıl deneyimli
- Hijyen kurallarına dikkat eden ve kişisel temizliğine özen gösteren
- Takım çalışmasına yatkın, dinamik ve disiplinli
- Vardiyalı çalışabilecek
- Gıda Güvenliği ve Hijyen sertifikalarına sahip (tercih sebebidir)
- Türk ve uluslararası mutfaklara hâkim (sıcak-soğuk mezeler, ana yemekler, sunum)
- İletişim becerileri yüksek Dinamik, titiz ve iş disiplinine sahip
- Vardiyalı ve yoğun tempolu çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek
- Mesleki gelişime açık, öğrenmeye istekli
Yenibiriş