Gıda Mühendisi
Omer Aybak Grup
- Gaziosmanpaşa, İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun,
- İş disiplini yüksek, analitik düşünce yapısına sahip, sorumluluk bilinci gelişmiş,
- Ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerileri güçlü,
- Kendisine bağlı birim ve personelin görev, yetki ve sorumluluklarını yönetmek, denetlemek ve takibini sağlamak,
- ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 ve ISO 22000 kalite yönetim sistemlerinin gereklerini yerine getirmek ve uygulamaları yürütmek,
- Dokümantasyonların güncelliğini sağlamak, kayıtları düzenli tutmak,
- Süreçlerde tespit edilen uygunsuzlukları ve risk unsurlarını düzeltme ve önleme konusunda gerekli iş akışını sağlamak ve yöneticisine raporlamak,
- Şirket politika ve stratejileri doğrultusunda yöneticisi tarafından tevdi edilen görevleri yerine getirmek,
- İlgili tüm İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatına ve müşteri/şirket prosedürlerine uygun şekilde çalışmak,
- Gıda güvenliğine ilişkin yasal mevzuat ve şirket içi standartlara uygun hareket etmek.
Eleman.net