Gıda Mühendisi - Sarıyer
BCC Toplu Yemek Uretim HIZ. AS.
- Sarıyer, İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun,
- Toplu yemek üretim ve servis hizmeti sunumunda tecrübeli,
- Menü planlama ve maliyet kontrolü konularında bilgi sahibi olan,
- MS Office programlarını etkin kullanabilen, raporlama yeteneğine sahip,
- Takım çalışmasına yatkın,
- Müşteri odaklı ve markayı sahiplenebilen,
- İş disiplinine sahip,
- Organizasyon yeteneği yüksek,
- Analitik düşünce yeteneği olan,
- Vardiyalı çalışmaya uyum sağlayabilecek,
KALİTE - HİJYEN SÜREÇLERİNE HAKİM
OKUL PROJESİNDE ÇALIŞACAK,
HAFTANIN 6 GÜNÜ ÇALIŞMA 1 GÜN İZİN
07.00 - 16.00 ÇALIŞMA SAATİ
Eleman.net