Mutfak konusunda kalite standartlarına, gıda güvenliğine ve hijyen kurallarına önem veren, Yemek çeşitliliği konusunda zengin menüye sahip olan *Uluslararası mutfaklara haki…
Opportunity to develop your talent and grow within your property and across the world! Ability to make a difference through our Corporate Social Responsibility activities, like Pl…
ODAŞ, enerji, madencilik ve turizm sektörlerinde stratejik bir yaklaşımla ilerlerken, dinamik yapısını korumaya özen gösterir. Bu doğrultuda tüm takım arkadaşlarından yenilikçi bak…
THE HUNGER CAFE & BRASSERİE bünyesindeki WATERMALL AFYON şubemizde değerlendirilmek üzere SOUS CHEF olarak çalışacak ekip arkadaşları aramaktayız. GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI …
Allium Bodrum Resort & Spa is an exquisite luxury boutique hotel serving 36 uninterrupted sea-view rooms in 8 villas across a luxuriant slope of 13 acres. The resort is equipped wi…
Temeli 1950'li yıllarda atılan, jeneratör üretimi, doğalgaz dağıtım faaliyetleri ve enerji santralleri kurulum/işletimi ile enerji sektörünün lider firmalarından biri olan Kazancı …
"Sailloft Vakkorama Cafe Galataport" şubesinde 2024 yaz sezonunda görev almak üzere "Sous Chef" unvanıyla çalışma arkadaşı arıyoruz. İlanı Şikayet Et Aday Kriterleri Tecrübe …
Merit Royal Hotel'imize aşağıdaki niteliklere sahip " Junior Sous Chef (Sıcak) " takım arkadaşı aramaktayız; Tercihen en az lise veya üniversite mezunu, Daha önce benzer pozisy…
Merit Royal Hotel'imize aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları aramaktayız; Tercihen en az lise veya üniversite mezunu, Daha önce benzer pozisyonlarda en az 2 yıl deneyimi…
Açık büfe, ala carte mutfak, banket mutfağı uygulamaları konusunda bilgili, Mönü tasarımı ve planlaması yapmış, Mutfak bütçesini ve maliyetleri kontrol altında tutan ve yönetebil…
Türkiye'de Turizm, Otelcilik ve Yiyecek & İçecek sektörlerinde öncü rol üstlenen Divan Grubu bünyesinde Ankara'daki otellerimiz için Executive Sous Chef aramaktayız. İlgili bölü…
To ensure that the uniform provided is kept clean, presentable and in good condition, ensuring personal appearance and hygiene standards are an example for the team To co-ordinate…
· To develop appropriate seasonal menu offerings in line with the concept of Bar Boulud in conjunction with the Executive Chef · To ensure appropriate cost control · To liaise …
İstanbul Havalimanı'nda operasyonumuzda görevlendirmek üzere Sous Chef arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI Hijyen kurallarına dikkat etmek, temizliğe ve ti…
İstanbul 'da bulunan otellerimizde görev alacak Sous Chef arayışımız vardır. -En az 5 yıl deneyim sahibi, -Türk ve Dünya mutfağına hakim, -Ala'carte restoran tecrübesi olan, -…
The Sous-chef is responsible for the daily operation of his kitchen and food production Responsible for the control of food/labour costs. Involved actively in menu design and …
Yarın, bugünden çok daha ileride olacağımızı biliyoruz, çünkügelişime açığız. İşimizi birlikte geliştiriyoruz, çünkü büyümeye açığız. Birbirimizden ilham ve güç alıyoruz, çünkü…
Bahçelievlerde bulunan PULLMAN ISTANBUL HOTEL / MERCURE ISTANBUL WEST HOTEL & CONVENTION CENTER otelimiz için Chef De Partie arayışımız bulunmaktadır. HACCP ve hijyen kuralların…
Yarın, bugünden çok daha ileride olacağımızı biliyoruz, çünkü gelişime açığız. İşimizi birlikte geliştiriyoruz, çünkü büyümeye açığız. Birbirimizden ilham ve güç alıyoruz, çünk…
Merit Royal Hotel'imize aşağıdaki niteliklere sahip "Jr. Chef de Partie (A'la Carte) " takım arkadaşı aramaktayız; Tercihen en az lise veya üniversite mezunu, Daha önce benzer …