Plus Kitchen; doğal, sade ve ilham verici mottosuyla birlikte hizmetini doğadan ilham alarak, sağlıklı yaşamı misyon edinen bir yaşam biçimi olarak sunmaktadır.Misyonumuz ise; dünya mutfağından farklı tarif ve lezzetleri özenle seçip tutkuyla pişirme serüvenimizi sürdürmeye devam etmektir. Sadece üretmekle ve mutfakla kalmayıp; çevreye duyarlı, farklı konseptler sunarak vizyonumuzu daha da ileriye taşıyoruz.E-Ticaret alanında Türkiye'nin markası olan, çözüm ortağı olduğumuz Maslak merkezli (İtü Ayazağa metro durağı yakınında konumlu) şirket içerisinde bizleri temsil etmek ve Plus Business Projemizde kasap istasyonumuzu yönetmek üzere;Genel Nitelikler:-Chef de Partie olarak toplu yemek ve organizasyon (event) alanlarında en az 2 yıl deneyimli,-A la cart servis ve organizasyon (event) servis yönetimi konusunda tecrübeli,-Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi,-Planlama, yönetim ve organizasyon yeteneğine sahip,-Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen,-Yaratıcı ve yenilikçi bakış açısına sahip,-Güler yüzlü, misafirperver ve pozitif bir mizacı olan,-Problem çözme, iletişim ve organizasyon becerileri gelişmiş,-Misafir hizmet kalitesini her zaman ileriye taşımayı hedefleyen,-Sonuç odaklı ve öngörülü,-Esnek çalışma saatlerinde çalışabilecek,-Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olanİş Tanıtımı:-Sorumlu olduğu kasap istasyonunun günlük operasyonlarını yürütebilecek,-Menüdeki yemeklerin standartlara uygun, hijyenik ve zamanında hazırlanmasını sağlayacak,-Gıda güvenliği ve hijyen standartlarına tam uyum gösterecek,-Gerekli ürün siparişlerinin zamanında ve doğru hazırlanmasını sağlayacak,-Stok kontrolü ve malzeme israfını en aza indirme konusunda aktif rol alabilecek,-Executive Chef ve Sous Chef ile koordineli çalışacak,-Yeni reçetelerin geliştirilmesinde katkıda bulunabilecek,-Ürün firelerini minimize edecek şekilde üretim süreçlerini optimize edecek,-Acil durumlarda (personel eksikliği, yoğun servis, teknik aksaklıklar vb.) sorumluluk alarak çözüm üretebilecek,-Mutfak ekipmanlarının düzenli bakımını takip ederek sorunları ilgili birimlere iletecek,-Şirketin kalite, sürdürülebilirlik ve maliyet kontrol hedeflerine katkı sağlayacak,Kasap Kısım Şefi çalışma arkadaşları aramaktayız.