Aşçı Yardımcısı
Dugia Turizm Ve Otelcilik Ltd Sti
- Kadıköy, İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
Yiyecek ve diğer malzemelerin tazeliğini kontrol etmek ve denetlemek, kaliteyi yüksek tutmak.
Marka ve servis strandartlarına uygun şekilde ürünleri hazırlamak ve bu ürünlerin standartlara uygunluğunu kontrol etmek.
Gıda güvenliği ve hijyen hususlarında bilgi sahibi olmak, bu standartları günlük iş süreçlerine entegre etmek.
İşletmeye ve ürünlere ait ticari sırları korumak, gizlilik ilkesine sadık kalmak.
Mutfak temizliğini ve düzenini sağlamak, hijyen standartlarını yüksek tutmak ve gerekli önlemleri almak.
Yiyecek ve diğer malzemelerin envanterlerini kontrol etmek, eksiklik durumunda üst yöneticisine bilgi vermek.
Mutfakta bulunan ekipmanların doğru kullanımı konusunda bilgili olmak.
Çalışma kurallarına, saatlerine ve vardiya planına uyum göstermek.
Düzenlenen eğitimlere katılım sağlamak, kişisel ve mesleki gelişimi desteklemek.
Görev alanıyla ilgili verilen diğer işleri yerine getirmek.
Eleman.net