
Personel Aşçısı
- Isparta
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Personel yemek saatlerinde yemekleri hazır olmasını sağlamak,
- Personel yemekhanesinde kullanılan ekipmanların temiz ve dikkatli kullanılmasını sağlamak,
- İş sağlığı ve güvenliği kurallarına özen göstermek,
- Hijyen kuralları ve soğuk zincir kurallarına uymak
- Turizm Otelcilik M.Y.O.,Turizm Otelcilik Meslek Lisesi mezunu,
- Tercihen ustalık belgesi veya mesleki yeterlilik belgesine sahip,
- Takım çalışmasına yatkın,
- Güler yüzlü hizmet sunmayı ilke edinmiş,
- İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek,
- Dış görünüşüne ve kişisel hijyenine özen gösteren,
- En az 3 yıl toplu yemek yapma konusunda deneyimli,
- Mutfak konusunda kalite standartlarına ve hijyen kurallarına hakim üretim yapan (Hijyen belgesi olan),
- Günlük 120 kişilik öğle yemeklerini çıkarabilecek,
- Lezzetine güvenen
Yenibiriş