Toplu Yemek Üretimi Proje Yöneticisi (Catering)
AS HAN YEMEK GIDA VE TURIZM SAN. TIC. A.S.
- İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Tercihen üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun,
- Yerinde üretim mutfak operasyonlarında minimum 3 yıl Yönetici olarak görev almış,
- Gıda sektöründe en az 5 yıl deneyimli,
- Liderlik becerisi olan, personel, iş ve süreç yönetiminde etkin çalışabilecek,
- Disiplinli, aktif, personel takibi yapabilecek ve sonuçlandırabilecek,
- MS Office programlarını aktif olarak kullanabilen,
- Dinamik, enerjik, motivasyonu yüksek ve müşteri odaklı çalışabilecek,
- Esnek ve yoğun çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
- Aktif olarak araç kullanan,
- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
- Maliyet, depo stok kontrol ve gramaj konularının yönetimi ve takibi,
- Yemek satış adetlerinin ve günlük yemek maliyetlerinin takibinin yapılması,
- Üst Yönetime maliyet, kalite ve hijyen denetimlerine ait raporların iletilmesi,
- Projelerin personel ihtiyacının belirlenmesi ve işe alım çalışmalarının takip edilmesi,
- Aylık puantajları oluşturulması, takip etmesi ve İnsan Kaynaklarına iletilmesi,
- Çalışanların yıllık izin takibinin yapılması ve İnsan Kaynakları ile koordine olunması.
- SİTE KULLANIMI
- VERİ POLİTİKAMIZ
- YARDIM
- HAKKIMIZDA
- SOSYAL MEDYA
Kariyer