Aşçı
Dimak Makina
- Sincan, Ankara
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Fabrikamızda belirlenmiş aylık menüye göre günlük olarak yemeklerin pişirilmesi ve dağıtımının yapılması,
- Haftalık olarak gıda alışverişinin yapılması,
- Hijyen ve gıda güvenliği kurallarına uygun çalışılması,
- Mutfak düzeni ve temizliğinin sağlanması.
- Çalışma saatleri: 08:00 – 18:00
- Hafta sonu tatil (cumartesi ve pazar çalışma yok)
- Düzenli ve uzun vadeli çalışma imkânı,
- Servisle ulaşım imkânı,
- 35-45 yaş aralığında kadın personel,
- Aşçılık konusunda deneyimli,
- Tercihen toplu yemek pişirme konusunda tecrübeli,
- Takım çalışmasına uyumlu, hijyen ve disipline önem veren,
- Sigara kullanılmaması.
Eleman.net