Pastane Şefi
AVANTGARDE HOTEL
- İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Bölümünde kullanılan malzemelerin depolama ve saklama koşullarının prosedürlere, talimatlara uygun olarak yerine getirmek, getirilmesini sağlamak,
- Stoklarını kontrol etmek ve ihtiyaçları yöneticisiyle paylaşarak, tamamlanmasını sağlamak,
- Ürünlerinin şirket standartlarına göre hazırlığını, üretimini ve takibini yapmak,
- Bölümü ile ilgili sipariş listesini hazırlamak, satın alınan gıda malzemelerinin kalite kontrolünü yapmak ve gelen malzemede sorun var ise yöneticisine rapor etmek.
- Turizm Otelcilik MYO veya Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Mezunu,
- Uluslararasi pastane ürünlerinin hazırlanması ve sunumunda deneyimli,
- Gıda Güvenliği ve Hijyen kurallarına dikkat eden,temizliğe ve titizliğe özen gösteren ve uygulayan,
- Misafir memnuniyeti odaklı,
- Banket organizasyonlarında deneyimli,
- Standart pastane menu ve receteleri oluşturabilen,
- Cost maliyet hesabı yapabilen,
- Her türlü pasta,kurabiye,çikolata gibi ürünleri yapabilen,
Yenibiriş