Bulaşıkçı pozisyonu, restoran, otel, kafe veya diğer yeme-içme işletmelerinde bulaşık yıkama ve mutfak temizliği gibi görevleri yerine getiren kişilere verilen isimdir. Bulaşıkçılar, işletmelerin temizlik standartlarını korumak ve mutfak personeline destek olmakla sorumludur. Genel Nitelikler
Temizlik ve düzen konusunda dikkatli olmak
Fiziksel olarak zorlayıcı işleri yapmaya uygun olmak
Ekip çalışmasına yatkın olmak
Zaman yönetimi becerisine sahip olmak
Yoğun tempoda çalışmaya uyum sağlayabilmek
İş Tanımı
Mutfak ekipmanlarını ve bulaşıkları elle veya bulaşık makinesi kullanarak yıkamak
Bulaşıkları kurulamak ve yerlerine yerleştirmek
Mutfak ve bulaşık alanlarını temizlemek ve düzenlemek
Temizlik malzemelerini doğru şekilde kullanmak ve depolamak
Mutfak personeline yardımcı olmak
İlanı Şikayet EtAday KriterleriTecrübe Tecrübeli / TecrübesizTecrübe: Tecrübeli / TecrübesizEğitim Seviyesi İlk Öğretim(Mezun)Eğitim Seviyesi: İlk Öğretim(Mezun)Bulaşıkçı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.CİHAN YANGIN İş İlanlarıBulaşıkçı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.Kaydet Başvur