
Junior Sous Chef
- İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
Menü planlaması yapar,
İdarecilik görevini üstlenir,
Takım arkadaşlarını takip eder ve onların problemlerini dinler,
Siparişleri kontrol eder ve planlar,
Maliyet konularıyla ilgili çalışmalar yapar,
Salona gelen müşterilerle mutfak arasındaki koordinasyonu yönetir,
Yemek siparişi bilgilerinin garsonlara doğru ulaşmasını sağlar,
Hazırlanan yemeklerin de salondaki misafirlere doğru zaman ve doğru lezzette gelmesine yardımcı olur.Maliyetleri düzenli olarak kontrol altında tutabilmek ve maliyet yönetimi yapmak,
Müşteri/misafir memnuniyeti odaklı çalışmayı benimsemiş olmak,
Tatil köylerinde ya da otellerde çalışma deneyimi bulunmak,
En az bir yabancı dil bilmek,Kurumsal kimlik doğrultusunda kurallara uygun çalışabilmek,
Ekibini disiplinli ve başarılı olmak adına pek çok konuda eğitmek,
Hem iş hem de gıda güvenliği konularında mevzuat doğrultusunda hareket etmek,
Mutfak operasyonunu prosedürler eşliğinde yönetmek,
Genç, dinamik ve etkin iletişim kurabilmek,
Güler yüzlü hizmet anlayışını benimsemek,
Organizasyon ve planlama yapabilmek.
Yenibiriş