Aşçı
Ortaklar Et Ve Et Urunleri
- Esenler, İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Aşçılık alanında en az 2 yıl deneyim.
- Et ve et ürünleri konusunda bilgi sahibi.
- Hijyen ve sanitasyon kurallarına hakim.
- Takım çalışmasına yatkın ve güçlü iletişim yeteneklerine sahip.
- Dinamik çalışma ortamında görev alabilecek.Sorumluluklar:
- Günlük menülerin planlanması ve hazırlanması.
- Mutfak alanının düzenli ve temiz tutulmasının sağlanması.
- Gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde malzemelerin saklanması ve kullanılması.
- Et ve et ürünlerinin kaliteli ve doğru bir şekilde hazırlanması.
- Mutfak ekipmanlarının düzenli bakım ve temizliğini sağlamak.Bağcılar'da bulunan işletmemizde, lezzetli ve kaliteli yemekler üretmek ve misafirlerimize eşsiz bir deneyim sunmak için bizimle çalışacak yetenekli aşçılar arıyoruz. Eğer siz de bu dinamik ekibin bir parçası olmak istiyorsanız başvurularınızı bekliyoruz.
Eleman.net