Kalite Güvence Yöneticisi / Yönetmeni
- İstanbul Anadolu Yakası
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Üniversitelerin Gıda Mühendisliği ve ya Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun,
- Gıda sektöründe laboratuvar prosesleri ve kalite kontrol süreçleri konusunda en az 5 yıllık deneyime sahip,
- Mikrobiyolojik, fiziksel ve kimyasal analizler konusunda tecrübeli,
- Gıda Güvenliği yönetim sistemleri ve Gıda Güvenliği kuralları konusunda bilgi sahibi ve tercihen İç Tetkikçi belgesine sahip,
- Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip,
- Analitik düşünebilen, iletişim becerileri kuvvetli, sonuç odaklı,
- Ekip yönetimi konusunda tecrübeli,
- İyi derecede İngilizce bilgi ve pratiğine sahip,
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
- İstanbul'da ikamet eden / edebilecek
- Hammadde, yarı mamul, mamul vb. her türlü malzeme ve maddelerin numunelerinin kalite planlarına & talimatlara uygun şekilde analizlerinin yapılmasının sağlanması ve uygunluğunun kontrol edilmesi,
- Hammaddeden son ürüne kadar tüm proseslerde kalite kontrol analizlerinin yapılması,
- Proses aşamalarından alınan numunelerin analizlerinin yapılmasının sağlanması ve uygunluğunun kontrol edilmesi,
- Bölümün kalite politikası, ana hedefleri ve stratejilerinin belirlenmesi ve bu faaliyetlere liderlik edilmesi,
- Kalite Kontroldeki tüm cihaz ve ekipmanların yeterli sayıda ve kullanıma hazır durumda tutulmasının sağlanması,
- Sapma ve limit dışı durumları şirket prosedürlerine göre yönetilmesi,
- TPM süreç akışlarının takibi,
- Gerekli durumlarda ve sapma araştırmalarına Üretim, Ar&Ge ve Kalite Güvence birimleriyle işbirliği içinde çalışılması,
- Kalite Kontrol departmanının verimlilik, performans arttırma çalışmalarına liderlik edilmesi,
- Yıllık bölüm bütçesinin hazırlanması ve takibi,
- Kalite Kontrol faaliyetlerinin sonuçlarının düzenli bir şekilde raporlanması,
- Uygunsuz ürünlerin tespit edilmesi ve iade ürünlerin değerlendirilmesine karar verilmesi,
- SİTE KULLANIMI
- VERİ POLİTİKAMIZ
- YARDIM
- HAKKIMIZDA
- SOSYAL MEDYA
Kariyer