Restoranlar Koordinatorü
Michael Page
- İstanbul Avrupa Yakası
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Standartlara uygun ve kaliteli hizmet verilmesini sağlamak,,
- Restoranların hem servis hem mutfak tarafında genel işleyiş düzenini sağlamak,
- Aylık bütçe ve gelir/gider akışını takip etmek, haftalık raporları hazırlamak (satış, maliyet kontrol, kayıp vb.) ve ilgili birimlere raporlamak,
- Restoranların finansal durumundan ve operasyonun hedeflerine ulaşmasından sorumlu olmak,
- Ekibine koçluk ve liderlik etmek,
- Ekibin performansını düzenli olarak takip etmek ve gerekli iyileştirmeleri yapmak,
- Günlük ekip toplantısı yaparak servis için gerekli aksiyonları almak,
- Açılış, kapanış ve haftalık kontrol listelerinde belirtilen süreçleri takip etmek,
- Tüm yasal gereklilikleri ve prosedürleri bilip uygulanmasını sağlamak,
- Yeni restoranlar açma konusunda firmayı yönlendirmek.
- Turizm, Otelcilik veya İşletme bölümelerinden mezun
- Hizmet sektöründe en az 6 yıl yöneticilik deneyimi
- Özellikle et restoranı deneyimi
- MS Office Programlarına hâkimiyet
- İnsan ilişkilerinde kuvvetli, liderlik yönü güçlü ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmak
- Hızlı karar alan, yerinde ve doğru karar alma yetisine sahip olmak
- İşini tutkuyla yapan, birden fazla sorumluluğu aynı anda yürütebilmek