
Restoran Müdürü
- Zeytinburnu, İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
- 5 yıldızlı otellerde ve restoranlarda benzer pozisyonda en az 5 yıl görev yapmış,
- İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilen,
- Alakart ve dünya mutfağı konusunda bilgi sahibi,
- Restoran İşleyişine ve ekip yönetimi konularına hakim,
- Yeniliklere açık, İletişim becerisi yüksek, insan ilişkilerinde başarılı,
- Misafir memnuniyeti odaklı çalışan,
- Organizasyon ve takip yeteneği gelişmiş,
- Sektördeki gelişmeleri takip eden, vizyon sahibi,
- Prezantabl ve diksiyonu düzgün,
- Pozitif ve enerjik,
- Yiyecek güvenliği ve hijyen standartlarına hakim,
- Problemleri etkin bir şekilde tespit edip çözebilme becerisi sahip,
- Vardiyalı düzende çalışabilecek.Sorumluluklar:- Marka standartlarını koruyarak yüksek kalitede yiyecek ve içecek hizmetleri sunmak,
- Banket, toplantı, alakart organizasyonlarını yönetebilecek,
- Aylık bütçe ve gelir/gider akışını takip etmek, haftalık raporları hazırlamak (satış, maliyet kontrol, kayıp vb.)
- Restoranın hedeflerine ulaşmasından sorumlu olmak,
- Ekibine koçluk ve liderlik etmek,
- Ekibin performansını düzenli olarak takip etmek ve gerekli iyileştirmeleri yapmak,
- Gıda trendlerini ve müşteri tercihlerini takip etmek,
- Açılış, kapanış ve haftalık kontrol listelerinde belirtilen süreçleri takip etmek,
- Organizasyonlarda ilgili birimlerle koordineli bir şekilde gerekli ekipman & çalışan planlamasını yapmak, ekibini yönlendirmek, organizasyon sırasında servis hizmetinin aksamadan yürütülmesini sağlamak,Eğer siz de bu niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, Restoran Müdürü olarak ekibimize katılmak ve bu prestijli ailenin bir parçası olmak istiyorsanız, heyecanla başvurularınızı bekliyoruz. URANUS HOTEL’de başarılı bir kariyer sizi bekliyor!
Eleman.net