Garson
Tursoy Otelcilik ve Turizm
- Sakarya
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Restoran açılış saatine kadar salonu ve backgroundu servise hazır hale getirmek,
- Kullanılan servis malzemelerinin temizliğini yapmak ve servise hazır hale getirmek,
- Servis öncesi salonun ısı ayarları, temizlik, set-up (masaüstü malzeme) kontrolünü yapmak,
- Restoran yöneticisi tarafından kendisine görev yeri olarak tayin edilmiş kısımlarda misafirleri karşılamak ve oturmalarını sağlamak,
- Servisin gecikmemesi için mutfak ve bardan gelecek ürünleri takip etmek,
- Restorana ait tüm malzemelerin korunmasını sağlamak.
- Meslek Liselerinin ve/veya MYO' nun ilgili bölümlerinden mezun,
- Turizm ve otelcilik sektöründe benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyimi olan,
- Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,
- Vardiyalı çalışabilecek,
- Takım çalışmasına önem veren, genel dış görünüş, tavır ve davranışlarıyla şirketi temsil ettiğinin bilincinde, titiz ve özenli.
Yenibiriş