açık büfe kahvaltı ve personel yemeği bulaşıklarını yıkayacak, vardiyalı çalışmayı kabul eden çalışma arkadaşı arıyoruz.GÖREV TANIMLARI Otel bünyesindeki yiyecek ve içecek alanlarının maksimum temizliğini ve hijyenini temin etmek, Kendi kontrolü altındaki depolarda maksimum düzeni ve işlerliliği sağlamak, Departmanında kullanılan kimyevi maddeler hakkında bilgi sahibi olmak ve bunların en ekonomik, en sıhhi ve tehlikesizce kullanımını sağlamak Banquet faaliyetlerini takip etmek , gereken malzemeleri hazır etmek Aşçıbaşının vereceği diğer görevleri yerine getirmek, Tüm çöp alanlarının kontrolü ve temizlenmesini sağlamak, Kazan yıkama bölümünün tertip ve düzenini sağlamak, İsli ve lekeli (tencere, tava, küvet) malzemelerin ön ıslatma veya kaynatma işlemini yapmak, Mutfağın ihtiyacı olan tencere, küvet, tava, kepçe gibi malzemelerin eksik ve fazlasını tespit eder ve amirlerine bilgi vererek teminini sağlamak. Bulaşıkhane kısmının tertip ve düzeninden sorumlu olmak Restaurantlardan ve mutfaklardan gelen tabak, bardak, çatal, kaşık, bıçak ve büfe sunum malzemelerinin temizliğini sağlamak