Proje Yöneticisi
Sardunya Gida
- İstanbul Avrupa Yakası
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Sorumlu olduğu projede / mutfakta üretime hazırlık, üretim, servis ve servis sonrası faaliyetlerin, hijyen, HACCP ve Kalite Yönetimi kuralları çerçevesinde gerçekleşmesini sağlamak,
- Müşteri ve Tüketici istek ve ihtiyaçlarını tespit etmek ve taleplerini karşılamak,
- Kendisine bağlı personelin genel sevk ve idaresini yapmak,
- Projenin bütçesini / maliyetlerini takip, kontrol etmek ve raporlamak,
- 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu (Gıda Teknikerliği, Süt ve Süt Ürünleri, Turizm – Otelcilik ve Yiyecek – İçecek İşletmeciliği vb. bölümleri) ve/veya üniversitelerin Gıda Mühendisliği, İşletme vb. alanlarından mezun,
- Yiyecek - İçecek sektöründe çalışma koşullarına uyum sağlayabilen
- Catering sektöründe deneyimli veya,bu sektörde yetiştirilerek çalışmayı tercih eden
- Ofis programlarını kullanabilen,
- İnsan ilişkilerinde başarılı,
- Yoğun iş temposuna ayak uydurabilen,
- Silivri ve çevresinde ikamet eden,
SecretCV