Gıda Mühendisi (İzmir)
BCC Toplu Yemek Uret. Hizm. A.S.
- İzmir
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Gıda Mühendisliği veya ilgili alanlarda lisans derecesi olan,
- Toplu yemek üretim ve servis hizmeti sunumunda en az 3 yıl tecrübeli,
- Gıda güvenliği, kalite kontrolü ve gıda işleme konularında güçlü bilgi ve deneyimi olan,
- Analitik düşünme ve problem çözme becerilerine sahip,
- Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri gelişmiş,
- Gıda güvenliği standartlarına ve yasal düzenlemelere hakim,
- İyi derecede bilgisayar kullanma becerisi olan,
- Müşteri odaklı ve markayı sahiplenen,
- İkna kabiliyeti, planlama ve organizasyon yeteneği yüksek,
- Yoğun tempoda çalışabilecek,
- Seyehat engeli olmayan.
- Bağlı bulunduğu Bölge Direktörlüğü bünyesindeki projede yemek üretim ve servis hizmeti operasyonel faaliyetlerini yürütmek,
- Gıda üretim süreçlerini planlama, geliştirme ve yönetme,
- Gıda güvenliği standartlarına uygunluk ve kalite kontrolünü sağlama,
- Üretim mutfaklarında verimlilik ve verimlilik artırıcı projeler yürütme,
- Müşteri ilişkilerinin yürütülmesini sağlamak,
- Hammadde mal kabul şartları ve ürün depolama kurallarının projede uygulanmasını sağlamak,
- Personel eğitimlerinin takibi ve yürütümünü yerine getirmek,
- Personellerin maksimum verim elde edecek şekilde çalışma planlarını oluşturmak ve takip etmek.
- Projede sunulan hizmet kalitesinin devamlılığını sağlamak,
- SİTE KULLANIMI
- VERİ POLİTİKAMIZ
- YARDIM
- HAKKIMIZDA
- SOSYAL MEDYA
Kariyer