Aşcı Başı
SARDUNYA GIDA MUTFAK
- Arnavutköy, İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
- En az 5 yıl aşçılık deneyimi.
- Ekip yönetiminde tecrübe sahibi.
- Yaratıcı yemek tarifleri geliştirebilen.
- Gıda hijyen ve güvenlik standartlarına hakim.Sorumluluklar:
- Menü planlaması ve geliştirilmesi.
- Yiyeceklerin hazırlanması ve sunumunun yönetilmesi.
- Mutfak ekibinin organize edilmesi ve eğitilmesi.
- Gıda stok yönetimi ve maliyet kontrolü.Yan Haklar:
- Servis imkanı.
- Yemek hakkı.
- Kurumsal bir çalışma ortamı ve kariyer gelişim fırsatları.Siz de bu heyecan verici fırsatın bir parçası olmak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz.
Eleman.net