Mutfak Alakart Şefi
ZOKA
- İstanbul Anadolu Yakası
- Sürekli
- Tam zamanlı
Görevler- Menüleri planlama ve geliştirme
- Yemek hazırlama ve sunum standartlarını belirleme
- Uluslararası standartlara uyum sağlamak
- Uluslarası yemek rehberleri için gerekli çalışmaları yapmak ve uygulamak,
- Gastronomi işletme belgesi gerekliliklerini mutfak olarak takip etmek,
- Mutfak personelini denetleme ve eğitme
- Mutfak operasyonlarını düzgün ve verimli bir şekilde yönetme
- Gıda ve mutfak malzemeleri siparişi verme
- Gıda ve iş sağlığı ve güvenliği standartlarına uygunluğu sağlama
- Servis öncesi mutfak hazırlanmasında görev almak,
- Tedarikçilerden gelen düzenli ürünleri kontrol edip ilgili yerlerine sevk etmek,
- Restorana ait reçetelerin eksiksiz uygulanmasını sağlamak,
- Meslek Okulu, Ön Lisans veya Lisans mezunu,
- Aşçılık, Mutfak şefi ve Gastronomi konusunda mesleki yeterliliğe sahip,
- Mesleğinde en az 15 yıl tecrübeli,
- Özellikle fine dining veya 5 yıldızlı otel deneyimi olan,
- Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,
- Öğle ve Akşam servislerinin hazırlıklarını yönetebilen,
- Dünya mutfağı konusunda bilgi sahibi,
- Özellikle deniz ürünleri konusunda en az 1 yıl çalışmış
- Şef restoranı konsepti çerçevesinde çalışmış,
- Mutfak ekipmanları ve operasyonları hakkında derinlemesine bilgi
- Gıda ve iş sağlığı ve güvenliği standartlarına hakimiyet
- İyi organizasyon ve zaman yönetimi becerilerine haiz,
Yenibiriş