Demi Chef De Partie
D Maris Bay
- Muğla
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Turizm Otelcilik MYO veya Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Mezunu,
- Mesleki yeterlilik belgesine sahip
- Restoran mutfaklarında ve 5 yıldızlı otellerde çalışmış en az 2 yıl Demi Chef de Partie deneyimine sahip,
- HACCP ve hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi
- Temel mutfak kurallarını ve hazırlık tekniklerini bilen,
- Takım çalışmasına yatkın,
- Misafir memnuniyeti odaklı,
- Güler yüzlü hizmet vermeyi ilke edinmiş,
- İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek,
- Dış görünüşüne ve kişisel hijyene özen gösteren,
- SİTE KULLANIMI
- VERİ POLİTİKAMIZ
- YARDIM
- HAKKIMIZDA
- SOSYAL MEDYA
Kariyer