Pastry Demi Chef
AVANTGARDE HOTEL
- İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Kullanılan malzemelerin depolama ve saklama koşullarının prosedürlere, talimatlara uygun olarak yerine getirmek, getirilmesini sağlamak,
- Stoklarını kontrol etmek ve ihtiyaçları yöneticisiyle paylaşarak, tamamlanmasını sağlamak,
- Ürünlerinin şirket standartlarına göre hazırlığını, üretimini ve takibini yapmak,
- Bölümü ile ilgili sipariş listesini hazırlamak, satın alınan gıda malzemelerinin kalite kontrolünü yapmak ve gelen malzemede sorun var ise yöneticisine rapor etmek.
- Uluslararası pastane ürünlerinin hazırlanması ve sunumunda deneyimli,
- Gıda Güvenliği ve Hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe ve titizliğe özen gösteren ve uygulayan,
- Benzer pozisyonda en az 5 yıl deneyim sahibi olan,
- Takım çalışmasına önem veren,
- Misafir memnuniyeti odaklı,
- Banket organizasyonlarında deneyimli,
- Standart pastane menü ve reçeteleri oluşturabilen,
- Cost maliyet hesabı yapabilen,
- Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
- Tüm pasta, kurabiye, çikolata gibi ürünleri yapabilen,
- Yenilikçi
Yenibiriş