Sous Chef
- Ankara
- Kontrat
- Tam zamanlı
- En az 10 yıl deneyim
- Tercih en az lise mezunu
- Mutfak vardiyası işlemlerini yönetir ve tüm Yiyecek ve İçecek politikalarına, standartlarına ve prosedürlerine uyumu sağlar.
- Günlük üretim ihtiyaçlarını haftalık olarak tahmin eder ve üretim ihtiyaçlarını günlük olarak mutfak personeline iletir.
- Tüm mutfak işlemleri ve hazırlıklarında Executive Chef’e yardımcı olur.
- Düzenli olarak veya özel konuklar veya işlevler için her türden yiyecek hazırlar ve pişirir.
- Sanatsal katkılar da dahil olmak üzere yeni uygulamalar, fikirler, ilişkiler, sistemler veya ürünler geliştirir, tasarlar veya oluşturur.
- Yiyeceklerin nasıl sunulması gerektiğinin belirlenmesine yardımcı olur ve dekoratif yemek vitrinleri oluşturur.
- Satın alma, teslim alma ve gıda saklama standartlarını korur.
- Yiyecek işleme ve sanitasyon standartlarına uyumu sağlar.
- Mutfak yöneticilerinin ve çalışanlarının tüm görevlerini gerektiği gibi yerine getirir.
- Üstün kaliteli ürünleri, sunumları ve lezzeti tanır.
- Tüm yerel, eyalet ve federal (ör. OSHA, ASI ve Sağlık Departmanı) düzenlemelerine uyumu sağlar.
- Tüm gıda ürünleri için uygun muameleyi ve doğru sıcaklığı takip eder.
- Tüm departman ekipmanını çalıştırır ve bakımını yapar ve arızaları rapor eder.
- Standartların karşılandığından emin olmak için çiğ ve pişmiş gıda ürünlerinin kalitesini kontrol eder
- Şirket ve departman politika ve kurallarını uygular.
- Yemek hazırlamakla uğraşan aşçıların ve işçilerin faaliyetlerini denetler ve koordine eder.
- Gıda maddelerini kişisel olarak hazırlarken ve gerekli özelliklere göre talepleri yerine getirirken vardiyalara öncülük eder.
- Başkalarını yönlendirmek, etkilemek ve teşvik etmek için kişilerarası ve iletişim becerilerini kullanır; savunucular sağlam finansal / ticari karar verme; dürüstlük / doğruluk gösterir; örnek teşkil eder.
- Ekip üyeleri arasında karşılıklı güven, saygı ve işbirliğini teşvik eder ve inşa eder.
- Uygun davranışları sergilemek için bir rol model görevi görür.
- Çalışanların üretkenlik düzeyini korur.
- Çalışanların beklentileri ve parametreleri anlamasını sağlar.
- İş ortaklarıyla açık, işbirliğine dayalı ilişkiler kurar ve sürdürür ve çalışanların ekip içinde de aynısını yapmasını sağlar.
- Mülkiyet politikalarının adil ve tutarlı bir şekilde yönetilmesini sağlar.
- Her pozisyon için görev tanımlarına göre performans beklentilerini iletir.
- Başarı performansını tanır ve istenen sonuçları verir.
Vacancies in Turkey