Pastacı Aşçı
Apak Reklam Mimarlik As.
- Kadıköy, İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
İşin Tanımı
Gıda güvenliği ve hijyen standartlarına uygun olarak ekmek, tatlı ve diğer hamur işlerini hazırlamak.
Günlük üretim planlamasını yapmak ve stok yönetimini sağlamak.
Mutfak ekibiyle koordineli çalışarak operasyonun sorunsuz ilerlemesini sağlamak.
Mutfak ekipmanlarının bakım ve temizlik işlemlerini yönetmek.Genel Nitelikler
Pastacılık, fırıncılık veya aşçılık alanında en az 3 yıl deneyim sahibi,
Tercihen Lise Mezunu,
HACCP ve Gıda Güvenliği standartları konusunda bilgi sahibi,
Titiz, görev bilinci ve iş takibi yüksek,
Yeniliklere açık, ekip çalışmasına yatkın,
Zaman yönetimi ve organizasyon becerilerine sahip,
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen.
Eleman Online