Çubuk Yolu üzerinde bulunan ve Kilit Taşı & Karo üretimi yapan fabrikamıza, 100+ kişilik ekibimizin günlük öğlen yemeklerini hazırlayacak, yemek sevgisini işine yansıtacak, düzenli, temiz ve deneyimli bir aşçı arıyoruzARANAN NİTELİKLERToplu yemek üretimi konusunda en az 3 yıl deneyimli,Yemek menüsü planlama bilgisine sahip,Hijyen kurallarına önem veren,Tercihen aşçılık sertifikası/belgesi bulunan,Titiz ve düzenli,Uzun soluklu çalışmayı düşünen,Çubuk / Saray / Pursaklar civarında ikamet eden.GÖREV TANIMIGünlük öğle yemeği hazırlamak,Menü planlaması yapmak ve aylık yemek listesi oluşturmak,Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına uygun üretim sağlamak,Malzeme stok takibi ve mutfak düzeninden sorumlu olmak.Pazartesi-Cumartesi 08:00-18:00 / Pazar Tatil Çubuk-Saray-Pursaklar güzergahında servisimiz mevcuttur. Maaş ve diğer şartlar yüz yüze görüşülecektir.