
Ekmekçi
- İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Günlük ekmek, poğaça, kruvasan hazırlığı yapacak,
- Şef ile ihtiyaç planlaması ve koordinasyonu sağlayacak
- Diğer birimlere üretim bilgilendirmesi yapmak
- Üretim alanı ve depolama düzenini sağlamak; temizlik ve hijyen şartlarına uymak
- Kahvaltı ve yemek hizmetleri için üretimi düzenlemek
- Üretim kalitesini takip etmek ve iyileştirmeye açık olmak
- Tercihen Turizm Otelcilik Lisesi veya Üniversitelerin Mutfak bölümü mezunu,
- Otellerde, Fırınlarda ve Pastanelerde Ekmek Ustası olarak en az 3 yıl tecrübeli,
- Tercihen ustalık belgesi, hijyen ve sanitasyon, mesleki eğitim sertifikasına sahip,
- Erkek adaylar, askerliğini tamamlamış
- Takım çalışmasına yatkın,
- Hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe ve titizliğe özen gösteren,
- Vardiyalı sistemde çalışabilecek
- İstanbul Avrupa Bölgesinde ikamet eden,
Yenibiriş