
Chef de Partie - Sıcak Mutfak
- Muğla
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Sous Chef'inin günlük operasyonlarını destekleyecek,
- Otel tarafından belirlenen kurallara göre çalışma alanını her zaman hijyenik koşullarda tutacak,
- Kendi bölümünde gıda stoğunu ve gıda maliyetini kontrol edecek,
- Yemek hazırlığında, en yüksek standartı ve kaliteyi sağlayacak.
- Turizm Otelcilik MYO veya Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Mezunu,
- 5 yıldızlı otellerde en az 3 yıl deneyimli,
- Mutfak konusunda kalite standartlarına önem veren,
- Hijyen kurallarına dikkat eden, hijyen sertifikasına sahip,
- Takım çalışmasına yatkın,
- Güler yüzlü hizmet vermeyi ilke edinmiş,
- İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek,
- Misafir memnuniyeti odaklı,
- Dış görünüm ve kişisel bakımına özen gösteren.
Yenibiriş