Restaurant Supervısor
Lestat Sirketler Grubu (Kirpi Restaurant)
- Kadıköy, İstanbul Beşiktaş, İstanbul
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Tercihen ön lisans ve/veya lisans mezunu,
- Restoran yönetiminde yardımcı ve otomasyon sistemlerine hakim,
- Maliyet, gıda, satış ve stok kontrolü yapabilecek,
- Zaman yönetimi ve organizasyon becerisi yüksek,
- Liderlik becerileri gelişmiş ve ekip oluşturma konusunda portföy sahibi,
- Misafir memnuniyeti odaklı, kaliteli hizmet anlayışını benimseyen,
- Marka değerini koruma ve geliştirmeye yönelik yönetimsel çalışmalarda bulunabilecek, iletişimi ve planlaması güçlü, proaktif ve analitik,
- Vardiyalı sisteme ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
- Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayan,
- Görev tanımında yer alan sorumlulukları ve restoran / saha yöneticisinin verdiği görevleri yerine getirebilecek,
- Ürünlerin şirket standartlarına göre hazırlığını, üretimini ve takibini yapabilecek,
- Stokları kontrol etme ve ihtiyaçları yöneticisiyle paylaşarak tamamlanmasını sağlama konusunda aktif çalışabilecek,
- Bölümünde kullanılan malzemelerin depolama ve saklama koşullarını prosedürlere uygun olarak yerine getirebilecek,
- “İş Sağlığı ve Güvenliği, Kalite, Gıda Güvenliği ve Hijyen” standartlarına uyum sağlayabilecek, Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan Brasserie restoranlarımızda rotasyona uyumlu çalışabilecek vb.
Eleman.net