Restoran Müdürü-Ankara
DOYUYO!
- Ankara
- Sürekli
- Tam zamanlı
- 25-50 yaş aralığında olmak.
- İstanbul Anadolu bölgesinde ikamet etmek.
- Restoran işletmeciliği alanında en az 5 yıl deneyimli.
- İleri düzeyde problem çözme ve karar verme becerisine sahip.
- Etkili liderlik ve iletişim becerilerine sahip olmak.
- Müşteri odaklı çalışma prensibini benimsemek.
- Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmek.Sorumluluklar:
- Restoran operasyonlarını yönetmek ve günlük iş akışını sağlamak.
- Müşteri ilişkilerini yöneterek, yüksek müşteri memnuniyetini sağlamak.
- Personelin işe alım, eğitim ve performans değerlendirmelerini yürütmek.
- Restoran bütçesini yönetmek, kârlılığı arttırmak için stratejiler geliştirmek.
- Gıda güvenliği ve hijyen standartlarına uygun operasyonların sürdürülebilirliğini sağlamak.
- Tedarikçilerle ilişkileri yönetmek ve envanter kontrolünü sağlamak.
- Belirlenen hedeflere ulaşmak için ekip ile iş birliği yapmak ve motivasyonu sağlamak.DOYUYO! ekibinde yer almak ve restoranlarımızda fark yaratmak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz!
Eleman.net