Şube Müdürü
Kruvasante
- Ankara
- Sürekli
- Tam zamanlı
- İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda araç, gereç ve ekipmanları doğru kullanarak; İş Sağlığı ve Güvenliği, çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin kalite gereklerine uygun olarak çalışmak
- Şubenin işletme performansından sorumlu olmak
- Personele liderlik etmek, çalışma düzenini sağlamak adına görev paylaşımı yaptırmak, haftalık shift düzenini oluşturmak
- Personeli eğitmek ve yönetmek, gerekli durumlarda motive amaçlı önerilerde bulunmak
- Hammadde ve girdilerin stoklarını ve kullanımlarını takip ederek etkin sipariş yönetimi yapmak
- İşletme ile ilgili tüm evrak ve dökümanı düzenli olarak dosyalamak ve üst yönetim ekibine aktarmak
- Şubemizi ziyaret eden misafirlerimizi güler yüzle karşılamak, soru ve önerilerini dinlemek, olası memnuniyetsizlikleri anında çözebilmek için aksiyon almak ve misafirlerimizi ürünlerimiz hakkında bilgilendirmek
- Servis ve mutfak alanlarını sürekli kontrol ederek, servis kalitesini arttırmak, şubenin servise hazır hale gelmesini sağlamak
- SİTE KULLANIMI
- VERİ POLİTİKAMIZ
- YARDIM
- HAKKIMIZDA
- SOSYAL MEDYA
Kariyer