Yiyecek İçecek Müdürü
YEDIYOL HOLDING ANONIM SIRKETI
- Aydın
- Sürekli
- Tam zamanlı
- Yiyecek ve içecek yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyime sahip olmak,
- İyi derecede liderlik ve ekip yönetimi becerilerine sahip olmak,
- Yiyecek ve içecek endüstrisindeki trendleri takip etmek ve uygulamak,
- Maliyet yönetimi ve bütçe planlama konularında deneyimli olmak,
- İyi derecede iletişim ve müşteri ilişkileri becerilerine sahip olmak,
- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek,
- Turizm Otelcilik bölümlerinden mezun,
- İyi derecede İngilizcesi olan,
- Tercihen Alakart Restoran yönetiminde bulunmuş,
- Tercihen Banket Operasyonu tecrübesi bulunan,
- En az 2 yıl servis/restoran müdürü pozisyonu olan,
- Personel yönetimi ve iletişimi kuvvetli,
- Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek dinamik ve proaktif,
- Misafir memnuniyeti anlayışını benimsemiş,
- İletişimi güçlü, disiplinli ve vizyon sahibi,
- Üst segment yiyecek ve içecek ürün ve hizmet bilgisi ve terminolojisi olan,
- Erkek Adaylar için askerliğini tamamlamış.
- Yiyecek ve içecek operasyonlarının günlük yönetiminden sorumlu olmak,
- Menü planlama, fiyatlandırma ve yiyecek içecek stoklarının yönetimini yapmak,
- Personel yönetimi, eğitimi ve performansının takibini sağlamak,
- Müşteri memnuniyetini artırmak için kalite standartlarını belirlemek ve uygulamak,
- Maliyetleri kontrol altında tutarak karlılığı artırmak,
- Sağlık ve güvenlik standartlarına uygunluğu sağlamak,
- Yasal düzenlemelere ve kurallara uygunluğu sağlamak,
- Restoran ve barların gelir ve gider bütçelerine ulaşmak,
- İçeceklerin ve içkilerin fiyat kontrollerini yapmak,
- Ekipman, malzeme kaybının belirtilen seviyenin altında tutulmasını sağlamak,
- Ekip üyesinin çalışma programını hazırlamak ve kontrol etmek,
- Servis ekibi üyelerinin üniformalarının ve genel görünümlerinin temiz ve kişisel hijyen kurallarına uygun olup olmadığını her gün kontrol etmek,
- Ekip üyesini mutlu, sağlıklı ve iyi bir çalışma ortamıyla rahatlatmak,
- Aylık ekip üyesi ilişkileri toplantıları düzenlemek,
- Misafirlerin özel isteklerini karşılamak,
- Menüde olmayan bir ürün için yönetici şef ile koordineli çalışmak,
- Günlük doluluk oranını kontrol etmek ve tüm kaynakları (ekip üyesi, malzeme vb.) hizmete hazırlamak,
- Gruplara verilecek toplu Banket Organizasyonlarında servis sürecini yönetmek,
- Yiyecek & İçecek bölümlerinde planlama yapmak, sunumları kontrol etmek,
- Yiyecek & İçecek departmanı mesleki eğitimler konusunda destek olmak.
- SİTE KULLANIMI
- VERİ POLİTİKAMIZ
- YARDIM
- HAKKIMIZDA
- SOSYAL MEDYA
Kariyer